Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علیرضا موحدنژاد رئیس کمیته علمی ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: در صورتی که رؤیت هلال در شامگاه چهارشنبه اثبات نشود روز جمعه عید فطر خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام علیرضا موحدنژاد رئیس کمیته علمی ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در گفتگویی در خصوص استهلال آغاز ماه شوال گفت: فردا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه صد گروه استهلال در نقاط مختلف کشور اقدام به رؤیت هلال ماه شوال خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: کارشناسان پیش بینی می‌کنند که، چون هلال به لحاظ نجومی نزدیک حد نجومی رؤیت پذیری و رؤیت ناپذیری قرار دارد، احتمال اینکه با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی، هلال دیده نشود وجود دارد. به هر حال گروه‌های استهلال حداکثر توان را به کار می‌برند تا ماه را مشاهده کنند. اما اگر گزارش‌های ارسالی اطمینان بخش نباشد و رؤیت هلال در شامگاه چهارشنبه دیده نشود احتمال اینکه عید فطر روز جمعه (۲۴ اردیبهشت) شود وجود دارد.   موحدنژاد در پایان گفت: البته این احتمال هم وجود دارد که هلال ماه چهارشنبه دیده شود و در این صورت طبق تقویم، پنج شنبه (۲۳ اردیبهشت) عید فطر خواهد بود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هلال ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ به افق قم
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • رویت نور مشکوک در آسمان چند نقطه از ایران | فیلم
  • بایدبه بهترین شکل لیگ رابه اتمام برسانیم/دیدار با پیکان دشوار است
  • تشییع پیکر شهید مرزبان در قروه
  • تشییع پیکر شهید "جلال اعتماد" در قروه
  • پایداری هوای گلستان تا فردا/ ورود سامانه بارشی از شامگاه دوشنبه
  • کار بسیار دشوار منچسترسیتی برای تصاحب رکورد تاریخی چلسی
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)